Kan Dee

2012-10-31 - 11:13:00
Vaknade med en hemsk huvudvärk! Har inte sovit bra alls i natt..
Syrran ringde å fråga om jag skulle med å sola, kanske huvudvärken släpper då? Hoppas det.
 
Jackan från Kan Dee kom igår, waah älskar den!
 
 

Värme

2012-10-30 - 18:00:00
Vaktis fick komma hit idag å fixa mina element som inte ville fungera, så nu är det varmt hos mig ^^
Sen träffade jag min fina vän Karin, vi gick till Wayne's Coffee å tog var sin Frappe Caramel, hur underbart som helst !!
 
Och nu väntar jag besök ;)
 
Puss
 
 

Måndag

2012-10-29 - 12:40:00
Fan vad skönt det har vart att få vara ledig, i två veckor! har en vecka kvar nu. Eller egentligen tre veckor, men första veckan skulle jag ju vara ledig.
 
Satte upp mig på tvättid igår, jag är rätt dålig på att komma ihåg det. Så fick torsdag mellan 7-13. Fifan! Men nu kom grannen å fråga om jag ville byta med henne, för hon har mellan 13-21 (jag vet, knasiga tider, ellerhur?) men ändå, hur ofta har man den turen då? Haha, slipper jag gå upp tidigt :)
 
Klickade precis hem en tandborste, som verkade rätt intressant. Det är en tandborste med blåljus-teknologi som tydligen ska vara effektivare än en vanlig tandborste samt att man får vitare tänder. Så vi får väl se om jag är korkad att gå på nått sånt här eller om den kanske är nått att ha ;) to be continued
 
 

Råkade vakna tidigt

2012-10-28 - 08:57:43
..händer aldrig annars
 
Fan vad skönt det har vart med en lugn helg! Det behövdes verkligen. Ska snart hoppa in i duschen å göra mig i ordning, ska träffa Erica klockan elva. Jag måste till Torp å först och främst köpa skohorn å tandpetare. Folk frågar alltid om jag har det, så får väl införskaffa de då.. Å sen lite annat.. Puss
 

Seg

2012-10-27 - 22:27:00
Mamma och Erica är här, dom spelar nått ordspel på mammas ipad, å jag sitter här å kollar runt på internet lite, klickade just hem en knasigt snygg jacka från Kan Dee..lalalla, den kommer inte värma mig, så jag hoppas det kommer vara en relativt varm höst, men med tanke på hur kallt det var idag så är det inte troligt. Fick tat fram vinterjackan förut. Har just köp två hoodies från bik bok också, himla sköna får jag säga!
 
 
och fina fina jackan!
 

Halloj

2012-10-26 - 11:55:00
Har precis pratat med mamma i luren. Det händer inte ofta att jag bara spontanringer henne utan att jag vill något. Hon ringer mig ofta för att se hur jag mår oså, men jag ringer henne när jag vill nått. Borde bättra mig med det, hon blev jätteglad å sa "tack igen gumman för att du ringde". Jag är förövrigt skitdålig på att höra av mig. Nyårslöfte?
 
Sitter med handduken på huvet å väntar på min syster. Ska dricka lite kaffe å umgås, kanske drar iväg å solar en sväng också, man blir ju så fort av med färgen som man så hårt har kämpat för att få =/ Köpte såna där Maxosol eller vad dom heter som gör att färgen ska hålla längre, men dom smakade skit, så tog bara en i somras, så de hjälpte ju inte. Haha
 
Vet inte varför jag inte uppdaterat på så länge, det här med bloggandet känns mer som att det går i perioder.
 
Nu kom hon. Puss
 
Bleko
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!