ja fifan

2012-08-31 - 19:16:22
nu blir det hadderajjan ;)
 
 
Ingen kommer ihåg en fegis

Jaja

2012-08-30 - 09:20:35

Jag flyttade ju i maj, egentligen april men det var lite att fixa med lägenheten innan jag flyttade in så vi kan säga maj och har inte haft något soffbord på 3 månader haha. Har haft en flyttlåda som soffbord som är helt nedkladdat, tror att det kommer vara saknat av mina vännor faktiskt haha. Men i alla fall, fick köpt mig ett soffbord igår och det blev skitbra! Jag älskar min soffa, men har känt att inga soffbord passar till soffan, men nu så, nu har jag hittat ett som passa. Det är bra att det är svartbrunt också för då går det i ton med mina andra möbler :)

IKEA - Vejmon

VEJMON Soffbord IKEA Separat hylla för förvaring av t.ex. tidningar; håller ordning på dina saker och frigör bordsyta.
Ska snart till arbetsförmedlingen, yaaay. :/
Skulle lämna in mina betyg eller va de va, minns inte. Har fått mejl om jobbintervju också, men jag vill inte gåååå dit, får man vara kräsen med jobb nu? Kanske inte de bästa att vara de :S

Efter arbetsförmedlingen så ska jag i alla fall kika på stan en sväng, ska se om jag kan hitta lite nya grejer till mitt place :D Tror förresten att jag köper hyllan från MIO ändå, det är svårt att bli nöjd över någon annan om man redan hade bestämt sig för en :/

Puss puss

Ärligt talat!!

2012-08-29 - 17:24:54
Fan vad dryga personalen är på MIO! Å sen blir jag ännu mer irriterad när dom inte har nått i lager, ska jag vänta i tre veckor på en jävla hylla? Vill jättegärna ha den, men segt att vänta så länge :/ Jävla mio

MIO - Capri Hylla

Hemma

2012-08-27 - 14:29:09

Nu är jag hemkommen från båten igen. Min blogg gör lite som den vill ibland har jag märkt å ändrar sig själv. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vilket fint väder!

Hör av mig. Puss

Trött

2012-08-20 - 06:59:15
Åh fy va kallt.. väntar på kaffet! Var tvungen att gå upp tidigt idag för att hinna göra saker som jag inte orkade göra igår. Nu blev det en väldigt dålig idé helt plötsligt kände jag :/

back to work

2012-08-19 - 21:21:21

Umgåtts med syskonen idag. Man behöver det ibland.

I morgon klockan 9 drar jag mig mot Göteborg för en veckas jobb. Men kommer försöka att uppdatera från båten ändå. Har inte så mycket ork efter en dag där ;)

tillbaka till båten och hytten

God morgon

2012-08-19 - 10:23:06
Har inte sovit bra alls i natt, är hemma hos syster. Melissa vart en hellikopter å snurra runt typ hela natten, å Jessica pratade i sömnen, å de va varmt å jävligt, å sen när jag väl somnade hade jag en mardröm! Fan vilka kocko drömmar man kan ha ibland, haha.

Jag fick i alla fall frukost på sängen av Jessica å Melissin, så söta :D

Puss Flingon!

Hej flingon

2012-08-18 - 15:41:12

Fyhellskotta!! Blev lite för mycket vin igår, med de va trevligt i alla fall :)

Vaknade utav att telefonen ringde i morse, jag svarar och märker att min röst är hur krasslig som helst :S Kul när det är arbetsgivaren som ringer, jag fick säga att jag hade ont i halsen, han svarar "jaha, då kanske du itne kan jobba nästa vecka då?" Jojojo, det kan jag allt, då har jag blivit frisk ;) Gött i alla fall att jag fick jobba mer!

Ska se på film med Melissin nu, är barnvakt.


Pusspuss

hej du, hej du

2012-08-15 - 10:56:53
Glömde av att jag hade en blogg!

Har kommit hem från jobbet och hotellet, mitt schema är tyvärr slut nu men det verkar som att jag kan få komma tillbaka ändå, vilket är bra :) Är med min syster nu, vi ska dra till stranden nu så får göra ett inlägg senare igen.

Puss

Majrona Spar Hotell



Från sängen i hytten :)


Galet fin utsikt ibland!




"Hej blokkääään!"

2012-08-04 - 11:31:27

Igår hade jag en överraskningskväll för min fina Erica. Det började med att vi gick på bio, Madagascar 3 som förövrigt vart jätte rolig. Det var bara vi å alla barn haha. Sen gick vi hem till mig där vi drack vin å öppnade paket, hon fick en så jävla go parfym, det stod verkligen Erica på den, Flora by Gucci Glamorous Magnolia och sen Ricinolja så att hennes hår kan bli längre än till axlarna någon gång. Hon har kämpat sen hon va liten men de händer liksom inget haha. Sen gick vi ut och jag stod för notan hele kvällen, så de va de. Hon vart glad i alla fall, å de va de som va meningen :)

Gucci Flora Glamorous Magnolia Edt 50 ml

Kan verkligen rekomendera ricinolja för dig som vill ha längre hår, håret växer snabbare om man använder det regelbundet då vill säga.









Här har vi en bra låt också. RMK är förövrigt väldigt trevlig att titta på ;)


Hej

2012-08-03 - 11:20:24
Vaknade tidigt idag, skulle till vårdcentralen, har nån knasig kula på foten. Förstod inte riktigt vad doktorn sa men det var tydligen någon inflammation eller nått. Blir det inte bättre skulle jag komma tillbaka. :)

Har suttit å plinkat lite på mitt keyboard som jag fick av min lillebrors flickvän (Cajsson). Hahha det är ganska svårt faktiskt, trodde de skulle vara lättare, men icke. Håller på att lära mig en låt nu, har inte kommit så långt dock. Tänkte jag skulle lägga ut en video så får vi se om ni kan höra vilken låt det är, jag har spelat den så många gånger nu att jag inte hör att det är den låten :S

Kom ihåg att jag är nybörjare !!

Godmorgon alla fina

2012-08-02 - 13:12:03

Igår hade jag en bra dag. Träffade syster och melissa, vi åkte till lyseskil å strosade runt lite, gick till havets hus också. Det gillade Melissa, hon vart helt fascinerad :) Sen på kvällen träffade jag några vänner å gick till Butlers. Vi hade det trevligt och det blev en bra kväll.

Nu har jag precis vart ute med min grannes hund Ripper, de va bra för jag behövde en promenad. Nu ska jag vika tvätt å sen beger jag mig till Ödeborg för min kära mor fyller år idag. Hon tycker väldigt mycket om märket Lancome så jag köpte henne en Lancome parfym i paket. Lancome Midnight Rose, den luktar himla gott!! Dock tycker jag att flaskan är skitful, riktigt tråkig faktiskt.








RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!